Elaboració de formatges artesanals amb llet de cabra i d’ovella
Can Pujol va néixer de la il·lusió d’una persona, Josep. El fet d’haver crescut en una casa rural el va marcar profundament, volent viure, en, i de camp.
Formatges Can Pujol va començar la seva activitat el 1980 en una formatgeria molt petita. Els primers formatges que vam elaborar eren de consum immediat: Formatges frescos, mató, quallada i vam anar ampliant a mesura que el mercat cada vegada es trobava més receptiu als nostres elaborats.
A Principis de l’any 1990 ens vam traslladar a un altre lloc una mica més ampli, al qual vam estar durant set anys. Va ser llavors quan va sorgir la idea de fer un formatge madurat. Ens vam posar certs condicionants, entre els quals haurien d’estar la màxima qualitat i l’originalitat.
Així va néixer l’any 1991 el “Nevat” que com el temps ens està certificant, ha complert les premisses establertes. Un formatge que combina una tècnica formatgera acurada i una elaboració totalment artesanal, sent “modelat” manualment peça a peça.
Avui, després de més de trenta anys, FORMATGES CAN PUJOL s’ha convertit en una empresa que està present en els principals punts de distribució de Catalunya i d’Espanya i exporta a diversos països, on ha collit diversos premis i és reconeguda per la seva qualitat .
Formatges Can Pujol
Contacte
FORMATGER:
Josep Cuixart Ribet
Can Pujol
08339 Vilassar de Dalt
Barcelona – Espanya
+34 935 729 667
Instagram: @formatgescanpujol