• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Rodanxes d’albergínia amb formatge Garrotxa i pinyons

Per Mariona Quadrada – Cuina.cat

PREPARACIÓ


  1. Talleu les albergínies a rodanxes i coeu-les al forn 20 min a 180ºC, amb suc de llimona, sal i oli d’oliva.
  2. Trossegeu els tomàquets pelats i coeu-los a foc lent amb oli, sal i sucre fins que siguin lluents.
  3. Poseu les albergínies en una llauna i munteu-les amb formatge de cabra artesà Garrotxa i tomàquet, fent capes.
  4. Escalfeu-les al forn i serviu-les amb els pinyons torrats i oli d’alfàbrega (tritureu la branca d’alfàbrega fresca amb oli d’oliva).

TIPUS DE PLAT: Amanides

DIFICULTAT: Baixa

RACIONS: 4

INGREDIENTS


  • 3 albergínies bombades
  • el suc d’una llimona
  • 300 gr. de formatge Garrotxa
  • 6 tomàquets madurs
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 branca d’alfàbrega fresca
  • 2 cullerades de pinyons torrats
  • oli d’oliva verge extra
  • sal

Arxivat com a: Receptes Etiquetat com a: Formatges artesans, Receptes

Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA