PREPARACIÓ
- Per al crumble: barregeu les dues farines, el midó i el sucre. Mescleu-ho amb la mantega a punt de pomada fins que tingueu una pasta grumollosa.
- Poseu-ho en una safata, amb un silpat, perquè no s’enganxi. S’han de fer com engrunes.
- Coeu-ho al forn 8 min, a 180 ºC. Reserveu-ho.
- Renteu les peres llimoneres i talleu-les a bastons d’1 cm de gruix. Al fons d’una plata, poseu els brots vegetals i les peres.
- Amb un ganivet fi, talleu llesques molt fines de formatge i aneu-ne intercalant a cada tall de pera.
- Afegiu-hi els germinats i les avellanes trencades. Talleu els dàtils en quatre, traieu-ne el pinyol i afegiu-los-hi també.
- Feu la vinagreta barrejant l’oli, el vinagre i una mica de sal en escames. Poseu-la pel damunt, afegiu-hi trossets de crumble i serviu-ho.
TIPUS DE PLAT: Amanides
DIFICULTAT: Ràpid i Senzill
TEMPS: 30
INGREDIENTS (4 Persones)
- 200 gr. de brots vegetals
- 60 gr. de germinats variats
- 2 peres llimoneres
- 300 gr. de formatge brisat
- 80 gr. d’avellanes torrades i pelades
- 4 dàtils
- 200 ml. d’oli d’avellanes
- 30 ml. de vinagre agredolç de vi blanc
- Sal en escames
Per al crumble d’avellanes:
- 50 gr. de mantega
- 50 gr. de farina de blat
- 25 gr. de sucre
- 25 gr. de farina de fajol
- 40 gr. de midó de blat de moro