• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Tipus de formatges artesans catalans

A Catalunya podem trobar més de 250 varietats de formatge, elaborats amb llet de cabra, vaca, ovella i búfala. En aquest ampli catàleg hi destaquen en quantitat, els formatges de llet de cabra, seguits pels de vaca, els d’ovella i els de búfala que tanquen la llista.

Es tracta d’una oferta molt variada i rica si ho comparem amb altres territoris on la seva producció formatgera està més vinculada als productes tradicionals i propis. Un panorama ric i divers, on podem gaudir dels sabors i receptes  tradicionals, i de formatges i tecnologies que s’ han anat incorporant  durant els darrers anys.

Els formatges catalans avui són sinònim de qualitat, innovació i bones pràctiques. En podeu trobar a prestigiosos restaurants i a  les lleixes de les millors botigues d’aliments del món. I posen de manifest l’excel·lent formació de les nostres formatgeres i formatgers, la voluntat d’innovar i presentar nous productes, i el bon estat de salut del formatge artesà català.

FORMATGES TRADICIONALS CATALANS

GARROTXA

SERRAT

TUPÍ

MATÓ

FORMATGES MADURATS

PASTA TOVA

PASTA PREMSADA

BLAUS

CREMES I MADURATS LÀCTICS

LLET I DERIVATS LÀCTICS

LLET FRESCA

IOGURTS I LLETS FERMENTADES

POSTRES I DERIVATS LÀCTICS

Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA