
PREPARACIÓ
- Per a la beixamel: foneu la mantega en una paella i afegiu-hi la farina. Remeneu-ho fins que es cogui una mica i poseu-hi la llet, sense deixar-ho de remenar. Quan tingueu una pasta homogènia, afegiu-hi el Tou dels Til·lers, salpebreu-ho i poseu-hi la nou moscada.
- Bulliu les plaques de canelons i reserveu-les.
- Piqueu l’escalunya i daureu-la. Talleu el peix a daus i afegiu-lo. Feu el mateix amb els musclos i els llagostins, bullits.
- Poseu unes cullerades de beixamel i deixeu-ho 2 min més.
- Poseu la beixamel al fons d’una safata, poseu-hi els canelons, cobriu-los amb beixamel i formatge ratllat, i gratineu-los al forn, 5 min.
TIPUS DE PLAT: Segon
DIFICULTAT: Baixa
INGREDIENTS
- 200 gr. de lluç
- 200 gr. de rap
- 200 gr. de llagostins
- 200 gr. de musclos
- 1 escalunya
- 150 gr. de formatge Tou dels Til.lers
- 100 gr. de formatge ratllat
- sal
- oli d’oliva verge extra
- plaques de canelons
Per a la beixamel:
- 1 l. de llet
- pebre blanc
- nou moscada
- 40 gr. de farina
- 40 gr. de mantega