• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Canelons de peix amb Tou dels Til·lers

Norai Raval – Cuina.cat

PREPARACIÓ


  1. Per a la beixamel: foneu la mantega en una paella i afegiu-hi la farina. Remeneu-ho fins que es cogui una mica i poseu-hi la llet, sense deixar-ho de remenar. Quan tingueu una pasta homogènia, afegiu-hi el Tou dels Til·lers, salpebreu-ho i poseu-hi la nou moscada.
  2. Bulliu les plaques de canelons i reserveu-les.
  3. Piqueu l’escalunya i daureu-la. Talleu el peix a daus i afegiu-lo. Feu el mateix amb els musclos i els llagostins, bullits.
  4. Poseu unes cullerades de beixamel i deixeu-ho 2 min més.
  5. Poseu la beixamel al fons d’una safata, poseu-hi els canelons, cobriu-los amb beixamel i formatge ratllat, i gratineu-los al forn, 5 min.

TIPUS DE PLAT: Segon

DIFICULTAT: Baixa

INGREDIENTS


  • 200 gr. de lluç
  • 200 gr. de rap
  • 200 gr. de llagostins
  • 200 gr. de musclos
  • 1 escalunya
  • 150 gr. de formatge Tou dels Til.lers
  • 100 gr. de formatge ratllat
  • sal
  • oli d’oliva verge extra
  • plaques de canelons

Per a la beixamel:

  • 1 l. de llet
  • pebre blanc
  • nou moscada
  • 40 gr. de farina
  • 40 gr. de mantega

Arxivat com a: Receptes Etiquetat com a: Formatges artesans, Receptes

Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2025 · ACREFA