• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Entrepà d’alvocat i formatge tendre de cabra

Entrepà d'alvocat i formatge tendre de cabra - Acrefa
Cuina.cat

PREPARACIÓ


  1. Per a la maionesa: renteu i eixugueu les herbes, poseu-les en un got de batedora, afegiu-hi les tàperes i 50 ml de maionesa, i tritureu-ho fins aconseguir un compost uniforme. Afegiu-hi la resta de maionesa, a poc a poc i amb moviments circulars, fins que hi quedi ben integrada.
  2. Talleu la ceba morada a làmines molt fines; deixeu-la reposar 1 hora impregnada amb vinagre de poma, per adobar-la lleugerament.
  3. Talleu el formatge tendre de cabra i l’alvocat a làmines.
  4. Obriu les barretes o els panets per la meitat i unteu-ne una part amb la maionesa verda. Repartiu-hi el formatge, la ceba, l’alvocat i els germinats, i tapeu-los amb l’altra part.
  5. Acompanyeu-ho amb una beguda probiòtica, tipus kombutxa o quefir d’aigua de fruites vermelles.

TIPUS DE PLAT: Primer

DIFICULTAT: Ràpid i Senzill

INGREDIENTS


  • 4 barretes o panets de cereals
  • 1 alvocat
  • 250 gr. de formatge tendre de cabra artesà
  • 1 ceba morada petita
  • 50 gr. de brots i germinats variats

Per a la maionesa:

  • 150 ml. de maionesa vegetal
  • 1 cullerada de tàperes
  • julivert fresc
  • alfàbrega fresca

Arxivat com a: Receptes Etiquetat com a: Formatges artesans, Receptes

Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA