PREPARACIÓ
- Per a la maionesa: renteu i eixugueu les herbes, poseu-les en un got de batedora, afegiu-hi les tàperes i 50 ml de maionesa, i tritureu-ho fins aconseguir un compost uniforme. Afegiu-hi la resta de maionesa, a poc a poc i amb moviments circulars, fins que hi quedi ben integrada.
- Talleu la ceba morada a làmines molt fines; deixeu-la reposar 1 hora impregnada amb vinagre de poma, per adobar-la lleugerament.
- Talleu el formatge Garrotxa i l’alvocat a làmines.
- Obriu les barretes o els panets per la meitat i unteu-ne una part amb la maionesa verda. Repartiu-hi el formatge, la ceba, l’alvocat i els germinats, i tapeu-los amb l’altra part.
- Acompanyeu-ho amb una beguda probiòtica, tipus kombutxa o quefir d’aigua de fruites vermelles.
TIPUS DE PLAT: Primer
DIFICULTAT: Ràpid i Senzill
INGREDIENTS
- 4 barretes o panets de cereals
- 1 alvocat
- 250 gr. de formatge Garrotxa
- 1 ceba morada petita
- 50 gr. de brots i germinats variats
Per a la maionesa:
- 150 ml. de maionesa vegetal
- 1 cullerada de tàperes
- julivert fresc
- alfàbrega fresca