Queviures i formatges des de l’any 1909
La Seu d’Urgell és capital formatgera com així ho demostra celebrar anualment la Fira de Formatges Artesans del Pirineu o la capitalitat de l’Alt Urgell, comarca amb una alta densitat de ramaders de llet i de formatgeries artesanes.
Al centre de la Seu d’Urgell, al seu carrer major, hi trobareu la Formatgeria Eugene. Un establiment de caràcter familiar, on l’Eugeni Celery n’és el cap visible, en representa la tercera generació, i és possiblement el millor especialista en formatges pirinencs de Catalunya.
A Ca l’Eugene hi podeu trobar molts aliments: productes de xarcuteria i embotits, conserves i queviures, pastes fresques, vins i cerveses, etc. però certament, és el formatge és el que ha convertit aquest establiment en lloc de referència, peregrinació i parada obligatòria pels aficionats i amants del formatge de tot el país.
En aquesta gran botiga podreu trobar més de 200 referències arribades de Catalunya, França, Itàlia, Suïssa… però sobretot formatges fets al Pirineu. Tots els formatges són afinats i cuidats en una cava/cova de formatges espectacular, on l’Eugene els acarona i els cuida fins al moment òptim de consum.
- Any d’obertura de l’establiment: 1909
- Nom Responsable/Propietari: Eugeni Celery Puigdemasa
- Núm. de referències/formatges en venda i exposició: 200 referències.
- Núm. de referències/formatges catalans en venda i exposició: 50 referències.
FORMATGERIA EUGENE
Adreça: C/ Major, 58. 25700 – La Seu d’Urgell
Telèfon: 973 350 401
Email: formatgeriaeugene@gmail.com
Horaris d’obertura:
De dilluns a dissabte de les 8:45 a les 14:00 hores i de les 17:20 a les 20:00 hores.
Xarxes Socials:
Facebook: @formatgeriaeugene
Instagram: @formatgeria_eugene