Formatges catalans al centre històric de Vic
La Caseïna és una petita i encantadora botiga de formatges situada al casc històric de Vic. Allà hi trobareu a en Bruno Cabral, un brasiler molt inquiet, especialista en formatges artesans i consultor formatger de referència al seu país. A La Caseïna, oberta aquest 2020 tan estrany, podreu gaudir d’una proposta formatgera honesta, sentida i arriscada, on únicament hi tenen presència formatges, matons, iogurts i tupins elaborats a Catalunya, dels quals en Bruno en coneix perfectament el relat i les persones que hi han al darrere.
Conserves, tòfona en temporada de recol·lecció, cerveses artesanes, estris i llibres formatgers, i una acurada selecció de vins naturals de la mà de Jaume Jordà, completen l’oferta de La Caseïna.
Un establiment que mereix la vostra visita, i és recomanable poder-la fer amb temps, el just i necessari per gaudir de la conversa formatgera i de les recomanacions d’en Bruno, un home tranquil, que admira els formatges catalans i els comercialitza amb passió i coneixement.
- Any d’obertura de l’establiment: 2020
- Nom Responsable/Propietari: Bruno Cabral
- Núm. de referències/formatges en venda i exposició: 55 referències a més de iogurts, mató i tupí.
- Núm. de referències/formatges catalans en venda i exposició: 55 referències a més de iogurts, mató i tupí.
- Activitats: Lacto-turisme, inicialment només amb brasilers i altres nacionalitats fora de la Unió Europea.
LA CASEÏNA
Adreça: C/ Cardona, 1. 08500 – Vic
Telèfon: 93 1356 504
Email: bruno@lacaseina.cat
Horaris d’obertura:
Dimarts, dijous, divendres i dissabte, matins de 10 a 14 hores i tardes de 16 a 20 hores. Dimecres de 10 a 14 hores.
Xarxes Socials:
Facebook: @lacaseina
Instagram: @la_caseina