• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Acrefa

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Som formatgers
    • Qui som
    • Formatgeries d’ACREFA
  • Mapa interactiu
  • Per saber-ne més
    • Tipus de productes làctics
    • Glossari
    • El formatge a la taula
  • El formatge al carrer
    • Llibres
    • Botigues
    • Fires i Mostres
  • Contacta’ns

Cal Carlot

Elaboració de productes naturals de qualitat

calcarlot.com

Els orígens de la masia de pagès Cal Carlot es remonten vers el 1774. Antigament, la masia es dedicava a la vinya i al conreu de cereals. Actualment ens dediquem a la ramaderia, elaborant per vosaltres productes làctics de primera qualitat.

Fem derivats de la llet, de les nostres vaques en forma de mató, formatge fresc, iogurt, flams, nata i crema de llet. No deixem d’investigar perquè pugueu gaudir d’aliments com d’abans als nostres dies.

Llet de vaca - Acrefa

Llet de vaca

Llet de ramat propi - Acrefa

Llet de ramat propi

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Jaume Rovira

Ds. Cal Carlot
08250 – St. Martí de Torroella (Bages)
Barcelona

+34 93 8764123

calcarlot@hotmail.com

calcarlot.com

« Cal Joanet
Ca La Pruvi »
Acrefa_Fes-te soci

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

E: acrefa@acrefa.cat

T: +34 661 750 558

 

Navegació

  • Política de Cookies
  • Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2021 · ACREFA