![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img,w_625,h_153/https://acrefa.cat/wp-content/uploads/2020/06/Portada-Cal-Carlot-Acrefa.jpg)
Elaboració de productes naturals de qualitat
Els orígens de la masia de pagès Cal Carlot es remonten vers el 1774. Antigament, la masia es dedicava a la vinya i al conreu de cereals. Actualment ens dediquem a la ramaderia, elaborant per vosaltres productes làctics de primera qualitat.
Fem derivats de la llet, de les nostres vaques en forma de mató, formatge fresc, iogurt, flams, nata i crema de llet. No deixem d’investigar perquè pugueu gaudir d’aliments com d’abans als nostres dies.
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img/https://acrefa.cat/wp-content/uploads/2022/11/Llet-de-vaca-Acrefa-2.jpg)
Llet de vaca
![](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img/https://acrefa.cat/wp-content/uploads/2022/11/Llet-de-ramat-propi-Acrefa-2.jpg)
Llet de ramat propi
Contacte
FORMATGER:
Jaume Rovira
Ds. Cal Carlot
08250 – St. Martí de Torroella (Bages)
Barcelona
+34 93 8764123