• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Cal Carlot

Elaboració de productes naturals de qualitat

Els orígens de la masia de pagès Cal Carlot es remonten vers el 1774. Antigament, la masia es dedicava a la vinya i al conreu de cereals. Actualment ens dediquem a la ramaderia, elaborant per vosaltres productes làctics de primera qualitat.

Fem derivats de la llet, de les nostres vaques en forma de mató, formatge fresc, iogurt, flams, nata i crema de llet. No deixem d’investigar perquè pugueu gaudir d’aliments com d’abans als nostres dies.

calcarlot.com

Llet de vaca

Llet de ramat propi

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Jaume Rovira

Ds. Cal Carlot
08250 – St. Martí de Torroella (Bages)
Barcelona

+34 93 8764123

calcarlot@hotmail.com

calcarlot.com

« Cal Joanet
Cal Cantaré »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2025 · ACREFA