Formatgeria artesanal
Dins l’entorn del parc natural de Montserrat, es troba la formatgeria artesanal de Cal Pujolet. Elaborem els nostres productes de forma artesanal des de fa cinc generacions.
La nostra producció làctica va començar amb el mató de Montserrat per vendre a la muntanya juntament amb productes agrícoles conreats a casa. Més endavant vàrem ampliar la producció del seu típic producte portant-lo ja a vendre al mercat de Terrassa i a repartir a Barcelona amb tren. Més tard amb l’arribada del cotxe i després la furgoneta la cartera de clients es va anar ampliant. En l’actualitat hem augmentat el nombre de clients i hem adquirit un parell de marques làctiques.


Llet d'ovella


Llet de vaca


Llet de cabra


Llet comprada a Catalunya


Llet de ramat propi


Venda directa


Visites
Formatges Cal Pujolet


Formatge Fresc Formatge Làctic Formatge Madurat Mató


Madurat Llet crua madurat


Fresc Madurat Mató de Montserrat Pasta tova Pasta tova blau
Contacte
VENDA DIRECTA:
De dilluns a divendres de 9 a 13 hores.
VISITES I TASTOS:
Actualment oferim visites guiades per a grups i també tasts dels nostres productes. També hi ha la opció de visitar la formatgeria i anar a fer un àpat i el tast al nostre restaurant familiar Can Font, situat al costat de la formatgeria.
FORMATGER:
Ramon Soler
Casa Pujolet, s/n
08298 – Marganell (Bages)
Barcelona
+34 93 8357067
+93 655931142
Instagram: @calpujolet