Elaboració artesana de mató i formatge fresc
Des de Marganell, al peu de la muntanya de Montserrat, fa gairebé 200 anys que la família Costa Florí ens dediquen a l’elaboració artesana de mató i formatge fresc. Avui som la quarta generació que continuem la tradició formatgera, sota la marca Can Florí, des de 1967, de mató de Montserrat, formatge fresc, flam de mató, flam d’ou, pastís de formatge i altres productes com formatge curat, formatge blau, iogurt natural, mel, dodonyat i pa de figues.
El mató de Montserrat l’elaboravem amb llet de cabra del propi ramat de forma totalment artesana. Amb el temps, s’ha substituit la llet de cabra per llet de vaca dels ramaders d’arreu de la comarca del Bages.
Els productes de Can Florí segueixen els mètodes i les tècniques tradicionals, utilitzant matèria prima 100% natural. Es poden trobar a la plaça del Montestir de Montserrat i a l’agrobotiga del poble de Marganell.
Formatges Can Florí
Contacte
FORMATGER:
Roger Costa i López
C/ Major, s/n
08298 – Marganell (Bages)
Barcelona
+34 938357150
+34 626412820
Facebook: @MatoDeMontserratCanFlori
Twitter: @Rogercanflori
Instagram: @canflorimatomontserrat