• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Casa Sibilló

Artesania de la llet

Can Sibilló és un d’aquells exemples que mostren que una explotació agrària pot progressar cap a la comercialització i no prendre mal pel camí. Els germans Roquet: en Josep Maria, en Joan Francisco i l’Albert van decidir passar de només produir llet a transformar-ne una part per a comercialitzar-ho directament, sense intermediaris.

Els adjectius que poden qualificar l’empresa són els de familiar, decidida, emprenedora i de qualitat. Actualment l’empresa implica a 12 persones, la meitat d’elles membres de la família.
Actualment la granja que tenen compta amb 400 caps de bestiar. De la llet que produeixen, un 10% és la que s’utilitza per a la transformació. La resta es continua venent a grans marques.

Llet de vaca

Llet de ramat propi

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Albert Roquet

Torre Roquet Pda Ota 14
25114 – Pla de la Font (Segrià)
Lleida

+34 630393890

info@casasibillo.com

casasibillo.com

« Cuirols
Casa Ametller »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA