• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Acrefa

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Som formatgers
    • Qui som
    • Formatgeries d’ACREFA
  • Mapa interactiu
  • Per saber-ne més
    • Tipus de productes làctics
    • Glossari
    • El formatge a la taula
  • El formatge al carrer
    • Llibres
    • Botigues
    • Fires i Mostres
  • Contacta’ns

Casa Sibilló

Artesania de la llet

Can Sibilló és un d’aquells exemples que mostren que una explotació agrària pot progressar cap a la comercialització i no prendre mal pel camí. Els germans Roquet: en Josep Maria, en Joan Francisco i l’Albert van decidir passar de només produir llet a transformar-ne una part per a comercialitzar-ho directament, sense intermediaris.

Els adjectius que poden qualificar l’empresa són els de familiar, decidida, emprenedora i de qualitat. Actualment l’empresa implica a 12 persones, la meitat d’elles membres de la família.
Actualment la granja que tenen compta amb 400 caps de bestiar. De la llet que produeixen, un 10% és la que s’utilitza per a la transformació. La resta es continua venent a grans marques.

Llet de vaca - Acrefa

Llet de vaca

Llet de ramat propi - Acrefa

Llet de ramat propi

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Albert Roquet

Torre Roquet Pda Ota 14
25114 – Pla de la Font (Segrià)
Lleida

+34 630393890

info@casasibillo.com

casasibillo.com

« Cuirols
Casa Ametller »
Acrefa_Fes-te soci

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

E: acrefa@acrefa.cat

T: +34 661 750 558

 

Navegació

  • Política de Cookies
  • Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2021 · ACREFA