• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

El Molí de l’Alzina

Formatges i productes làctics, artesans i saborosos

El Molí de l’Alzina de Cantonigròs (Osona) és una de les formatgeries artesanes més antigues de Catalunya. Jordi Anglada n’és el propietari. Aquesta formatgeria va néixer a finals dels anys setanta quan Jordi Anglada decideix viatjar a Holanda a formar-se en una granja de producció de llet i conèixer de primera mà l’elaboració de formatge artesanal. Uns mesos més tard, Anglada decideix tornar a la seva terra d’origen i convertir els formatges artesanals en la seva aposta de futur.

Els primers formatges d’El Molí de l’Alzina –que van prendre el nom de la masia on va tenir el primer obrador– van sortir el 1978, inicialment amb una producció petita de formatges de vaca. L’any 1992 va decidir construir una nova formatgeria, a pocs metres de la mateixa masia, per millorar i adaptar l’elaboració de productes i l’eficiència sanitària. Unes noves instal·lacions per a uns nous temps en què el consum de formatges artesanals cada vegada era més estès.

Actualment, El Molí de l’Alzina compta amb una plantilla de quatre persones que produeixen de dos a tres mil formatges de vaca, ovella i cabra setmanals, a més de desnatats i matons. Els productes es distribueixen a les comarques de les províncies de Barcelona i Girona, Andorra i als Estats Units.

elmolidelalzina.com

Llet d'ovella

Llet de vaca

Llet de cabra

Llet compra-da a CAT 

Llet de ramat propi

Llet crua

Venda directa

Visites

Formatges El Molí de l’Alzina

Llet de cabra - Acrefa
Formatge de cabra
Formatge de cabra al vi
Llet de vaca - Acrefa
Formatge de vaca
Formatge de vaca amb pebre
Formatge baix en greix i sal
Formatge fresc
Mató
Llet d'ovella - Acrefa
Formatge d’ovella
Formatge d’ovella amb herbes de la Provença

Contacte

VENDA DIRECTA:

De 8 a 18 hores.

VISITES

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Jordi Anglada

Ctra. Vic-Olot, Km. 24
08569 – Cantonigrós (Osona)
Barcelona

+34 679496255

info@elmolidelalzina.com

www.elmolidelalzina.com

« Formatge Baridà
El Canadell »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2025 · ACREFA