• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Formatge Baridà

Formatgeria artesanal

La formatgeria Baridà és una petita formatgeria artesanal que, a partir del propi ramat de cabres alpines, elabora un tipus de formatge de pasta premsada, premiat amb una medalla d’or al concurs  World Cheese celebrat l’any 2017 a Londres i premiat en diverses ocasions entre d’altres al  concurs de formatges de La Seu d’Urgell.

Les cabres s’alimenten bàsicament dels prats que envolten el poble de Bar, on surten cada tarda més de tres hores a pasturar. D’aquests camps també en surt l’herba d’on el ramat s’alimentarà els dies de pluja o neu. 

L’obrador del Formatge Baridà està situat al poble de Bar (municipi del Pont de Bar) a la Serra  del Cadí, dins de la vall del Baridà a 6km del pintoresc poble de El Quer Foradat.

formatgebarida.com

Llet de cabra

Llet de ramat propi

Llet crua

Venda directa

Visites

Formatges Baridà

Formatge curat
Tupí

Contacte

VENDA DIRECTA

Horari a convenir.

TASTETS I VISITES

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Francesc Buscallà i Ponce
25723 – Bar (Alt Urgell)
Lleida

+34 973384060

fbuscalla@formatgebarida.com

formatgebarida.com

« Formatge Bauma
El Molí de l’Alzina »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA