Elaboració de formatges i derivats làctics de forma artesanal
Des de 1980 Formatge Bauma, de mans del mestre formatger Antoni Chueca, es una empresa dedicada a produir formatge artesanal.
Actualment i des de el 2017 amb l’adquisició per part de Carles Soler i David Blanco, ha retornat al seu origen, incorporant el ramat propi de cabres Alpines. I posteriorment el ramat de búfales. La nostre raça Alpina es la que dona el gust característic, tant a les nostres quallades làctiques com al nostre Garrotxa, caracteritzats per la seva suavitat i cremositat al paladar. Tots ells situats a Osona i un en particular a la Reserva de la Biosfera del Montseny. Això li permet elaborar els seus formatges de cabra i búfala amb llet maxim de dues munyides.
Donant així un valor afegit als seus formatges, que ja han estat al llarg dels temps reconeguts sistemàticament amb l’obtenció de nombrosos premis nacionals e internacionals.
Els formatges de llet d’ovella continuen elaborant-se com sempre amb la llet comprada a la ramaderia d’ovelles assaf de Corroncui (Alta Ribagorça).
Formatges Bauma
Contacte
FORMATGER:
David Blanco Garcia
La Solana, s/n
08619 – Borredà (Berguedà)
Barcelona
+34 93 8239064
+34 660447699
Instagram: @_bauma