• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Formatge d’Espinelves

Formatges de llet crua

La llet prové del ramat propi. El ramat està format d’un centenar de cabres de raça murciano-granadina. A primera hora del matí, les cabres es munyen, després passen al corral on hi troben el ferratge i cereals i a la tarda surten a pasturar unes hores.

Les cabres tenen un cicle productiu de 10 mesos, respectant el seu cicle natural de gestació, es cobreixen al setembre amb els bocs de l’explotació i entre els mesos de febrer i març comencen a parir, amb el qual donen pas a nous cabrits i cabrides i comença el cicle productiu de l’any que dura fins al mes de desembre.

formatgesdespinelves

Llet de cabra

Llet de ramat propi

Llet crua

Formatges d’Espinelves

El Miner
Baldiri
Serrat

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Oriol Brugués Mone

17405 Espinelves, Girona

+34 679 56 62 31

formatgesdespinelves@gmail.com

Facebook: @formatgesdespinelves

« Formatgeria Casa Mateu
Formatge Bauma »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA