• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Acrefa

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Som formatgers
    • Qui som
    • Formatgeries d’ACREFA
  • Mapa interactiu
  • Per saber-ne més
    • Tipus de productes làctics
    • Glossari
    • El formatge a la taula
  • El formatge al carrer
    • Llibres
    • Botigues
    • Fires i Mostres
  • Contacta’ns

Formatge d’Espinelves

Formatges de llet crua

formatgesdespinelves

La llet prové del ramat propi. El ramat està format d’un centenar de cabres de raça murciano-granadina. A primera hora del matí, les cabres es munyen, després passen al corral on hi troben el ferratge i cereals i a la tarda surten a pasturar unes hores.

Les cabres tenen un cicle productiu de 10 mesos, respectant el seu cicle natural de gestació, es cobreixen al setembre amb els bocs de l’explotació i entre els mesos de febrer i març comencen a parir, amb el qual donen pas a nous cabrits i cabrides i comença el cicle productiu de l’any que dura fins al mes de desembre.

Llet de cabra

Llet de ramat propi

Llet crua

Formatges d’Espinelves

  • El Miner
  • Baldiri
  • Serrat

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Oriol Brugués Mone

17405 Espinelves, Girona

+34 679 56 62 31

formatgesdespinelves@gmail.com

Facebook: @formatgesdespinelves

« Formatgeria Casa Mateu
Formatge Bauma »
Acrefa_Fes-te soci

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

E: acrefa@acrefa.cat

T: +34 661 750 558

 

Navegació

  • Política de Cookies
  • Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2021 · ACREFA