Formatge de Pastor
La Formatgeria del Montseny és al Parc Natural del Montseny i encara que fa molts anys que es dediquen a la ramaderia, l’elaboració de formatges és una tasca relativament nova.
Disposen d’un ramat propi de cabres alpines amb una alimentació que està basada en la pastura i que a més, es complementa amb una aportació d’ordi. Sistema d’alimentació semi extensiu. En aquest hàbitat les cabres que pasturen lliurement, disposen d’una extraordinària varietat de flors i herbes, que donen a la seva llet un gust únic, i que al seu torn es transfereix al formatge.
Tots els formatges que elaboren a la formatgeria tenen noms de llocs idíl·lics d’aquest bell entorn natural, com el nom del formatge Les Agudes, nom d’una muntanya de 1.705 metres que forma part del Massís del Montseny.
Formatges Montseny
Contacte
FORMATGER:
Jordi Ollé i Sílvia
Can Gorgs, s/n
08469 – Montseny (Vallès Oriental)
Barcelona
+ 0034 93 7440012
+ 0034 654409935