Elaboració artesanal de formatges
En la pròpia explotació ramadera Mas d’Eroles, situada al bell mig de l’Urgellet, s’elaboren amb llet crua i sencera de vaca els nostres formatges.
El control de qualitat dels nostres productes comença en el bestiar, ja que l’escamot de vaques és nostre amb el que controlem l’origen de la matèria primera.
Unes instal·lacions acurades, tant a la sala de munyir com en la formatgeria, fan que la higiene estigui present en tot el procés d’elaboració.
El mètode tradicional juntament amb tècniques i materials d’ultima generació, ens permeten controlar tots els passos per elaborar uns formatges de bondat contrastada.
Formatges Mas d’Eroles
Contacte
VENDA DIRECTA:
De 9:00 a 13:00 hores.
TASTOS:
Espai de Tast, funciona com un restaurant, obert de dimecres migdia a diumenge migdia, dinars de 13:00 a 15:00 hores i sopars de 20:00 a 21:30 hores
FORMATGER:
Salvador Maura i Rayó
Mas d’Eroles
25797 – Adrall (Alt Urgell)
Lleida
+34 973 354057
+34 646455698
Facebook: @masderoles
Twitter: @masderoles
Instagram: @masderoles