Formatges artesanals
Antigament, en les èpoques que les pastures abundaven, els ramaders aprofitaven la llet sobrera de les cries de bestiar per fer-ne formatge. La llet es quallava amb productes naturals en una olla a la vora del foc, la feien dessuar i la premsaven. Aquest deliciós producte es podia consumir fresc o afinat i per això se’l deixava reposar al rebost per a que fermentés.
De la manera més natural feien un producte molt bo pel paladar i que també servia per tenir una alimentació saludable durant tot l’any.
Però quan el formatge artesà va deixar de fer-se a la vora del foc perquè suposava massa costos, a la Formatgeria Roura Soler vam construir una formatgeria artesana: una olla de 1.000 litres, una caldera de calefacció per donar-li temperatura, una premsa mecànica i una cambra de maduració és tot el que cal.
Així, aconseguim que en el temps que es tardava a elaborar 5 litres ara se n’elaboren 1.000, i sense oblidar les condicions amb què es feia tradicionalment, de manera natural i amb tècniques mil·lenàries.


Llet d'ovella


Llet de vaca


Llet de cabra


Llet comprada a Catalunya


Llet crua


Venda directa


Venda online
Formatges Roura Soler


Formatge amb llet d’egua Formatge vaca amb pebre Formatge vaca amb romaní Formatge vaca blanc Formatge vaca negre


Formatge ovella GROS Formatge Serrat Formatge Serrat Gros


Formatge de cabra Formatge Martinet
Contacte


FORMATGER:
Carme Cubí Basagaña
El Roure, s/n
17860 – St. Pau de Segúries (Ripollès)
Girona
+34 972 747352
+ 34 607300000
Facebook: @formatgeriarourasoler
Instagram: @formatgeriarourasoler