Elaboració del formatge amb la llet de les nostres cabres
El Serrat Gros va néixer de la mà de l’Eulàlia Torras l’any 1980. Al 2006 en Raül Alcaraz i la Mercè Lagrava li prenem el relleu fins l’actualitat.
Des del seu inici, hem estat elaborant el formatge amb la llet de les nostres cabres a Cal Codina al poble d’Ossera i a partir de 2016 també a Cal Jepet al poble de Josa de Cadí, on elaborem mató, iogurt, formatge fresc i llet pasteuritzada. A partir de 2020 iniciem nova etapa a Josa, on fem tota l’elaboració.
Estem sempre presents en tot el procés: des dels naixements dels petits, la munyida, la pastura, l’elaboració dels formatges, mató i iogurts, i la seva comercialització.
Seguim el cicle natural del ramat i per això només tenim producte d’abril a desembre.
El formatge és de llet crua, quallada àcida, pasta tova i pell florida. Les cabres s’alimenten de boscatge i pastures d’alta muntanya.
Us esperem a Josa de Cadí!
Formatges Serrat Gros
Contacte
VENDA DIRECTA:
A la nostra formatgeria, on tenim botiga pròpia, oferim degustació dels nostres formatges. Horari d’11 h. a 14 h. i de 17 h. a 19.00 h.
VISITA A LA GRANJA:
Pel matí es poden veure les cabres a la granja.
FORMATGERS:
Mercè Lagrava i Raül Alcaraz
Cal Jepet
Carrer de la Vila,9
25717 – Josa i Tuixent (Alt Urgell)
+34 690385556
info@formatgeriaserratgros.com
FACEBOOK: @serratgros
TWITTER: @serratgros
INSTAGRAM: @mercelagrava_serratgros