Elaboració del formatge amb la llet de les nostres cabres
El Serrat Gros va néixer de la mà de l’Eulàlia Torras l’any 1980. Al 2006 en Raül Alcaraz i la Mercè Lagrava li prenem el relleu fins l’actualitat.
Des del seu inici, hem estat elaborant el formatge amb la llet de les nostres cabres a Cal Codina al poble d’Ossera i a partir de 2016 també a Cal Jepet al poble de Josa de Cadí, on elaborem mató, iogurt, formatge fresc i llet pasteuritzada. A partir de 2020 iniciem nova etapa a Josa, on fem tota l’elaboració.
Estem sempre presents en tot el procés: des dels naixements dels petits, la munyida, la pastura, l’elaboració dels formatges, mató i iogurts, i la seva comercialització.
Seguim el cicle natural del ramat i per això només tenim producte d’abril a desembre.
El formatge és de llet crua, quallada àcida, pasta tova i pell florida. Les cabres s’alimenten de boscatge i pastures d’alta muntanya.
Us esperem a Josa de Cadí!


Llet de cabra


Llet de ramat propi


Llet crua


Venda directa


Visites
Formatges Serrat Gros
Serrat Gros Lo Cadinell Lo Pebrat Tupí Lo Tenrre Lo Blanejat Mató de Josa Xerris amb oli d’oliva Josenc
Contacte


VENDA DIRECTA:
A la nostra formatgeria, on tenim botiga pròpia, oferim degustació dels nostres formatges. Horari d’11 h. a 14 h. i de 17 h. a 19.00 h.
VISITA A LA GRANJA:
Pel matí es poden veure les cabres a la granja.
FORMATGERS:
Mercè Lagrava i Raül Alcaraz
Cal Jepet
Carrer de la Vila,9
25717 – Josa i Tuixent (Alt Urgell)
+34 690385556
info@formatgeriaserratgros.com
FACEBOOK: @serratgros
TWITTER: @serratgros
INSTAGRAM: @mercelagrava_serratgros