
Elaboració de formatge artesà
La història dels nostres formatges comença l’any 1984 quan amb tota la família vam decidir abandonar la comoditat de la ciutat i traslladar-nos al camp per començar una nova vida. Ens vam ubicar en una masia situada entre Gironella i Casserres a la comarca del Berguedà.
Aviat vam tenir les primeres cabres i vam començar a elaborar productes làctics, primer vam fer mató i formatge fresc i després vam fer un pas més, fent els primers formatges madurats. Mica en mica vam anar coneixent més el món dels formatges i la gran varietat que podíem crear i elaborar.
Actualment seguim sent una formatgeria familiar que aposta per la qualitat per sobre de les grans produccions. Venem els nostres formatges en diferents punts de la geografia catalana i espanyola, i també hem exportat a diferents països com Anglaterra, Estats Units i Suïssa.
Podreu trobar els formatges Blancafort en botigues i mercats de barri, en botigues gourmet i en fires artesanals, entre d’altres. Per d’altra banda, també el podreu disfrutar en reconeguts restaurants i hotels de Barcelona.

Llet d'ovella

Llet de cabra

Llet comprada a Catalunya

Llet crua

Venda directa

Venda online

Visites
Formatges Blancafort










Contacte

FORMATGER:
Laia Muguruza
Casa Manudells, s/n
08680 – Gironella (Berguedà)
Barcelona
+34 93 8228696
+34 629329484
www.tienda-formatgesblancafort.com
Instagram: @formatgesblancafort