Formatge artesà amb llet de cabra de ramat propi pasteuritzada
Marcel Salsench és la tercera generació d’una família de pastors del poble de Colldejou (Baix Camp) que com la majoria de famílies de pastors aprofitaven la llet dels seus ramats de cabres per a elaborar formatges per a consum propi.
Des de 1998 transforma la llet de les seves 200 cabres per comercialitzar formatges d’una qualitat extraordinària, adaptant els mètodes tradicionals a les noves formes i tècniques d’elaboració artesana.
Formatges de Colldejou elaboren formatges de cabra curats, formatges crus, formatges frescos i mató.


Llet de cabra


Llet de ramat propi


Venda directa
Formatges Colldejou
Formatge Fresc Formatge Madurat Cru Formatge Madurat Mató
Contacte


FORMATGERS:
Marcel Salsench i Dolors Salsench
Pol. Ind. 5, Parcel·la 99
43310 – Colldejou (Baix Camp)
Tarragona
+ 34 606 918 648