• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Formatges de Colldejou

Formatge artesà amb llet de cabra de ramat propi pasteuritzada

Marcel Salsench és la tercera generació d’una família de pastors del poble de Colldejou (Baix Camp) que com la majoria de famílies de pastors aprofitaven la llet dels seus ramats de cabres per a elaborar formatges per a consum propi.

Des de 1998 transforma la llet de les seves 200 cabres per comercialitzar formatges d’una qualitat extraordinària, adaptant els mètodes tradicionals a les noves formes i tècniques d’elaboració artesana.

Formatges de Colldejou elaboren formatges de cabra curats, formatges crus, formatges frescos i mató.

formatgesdecolldejou

Llet de cabra

Llet de ramat propi

Venda directa

Formatges Colldejou

Formatge Fresc
Formatge Madurat Cru
Formatge Madurat
Mató

Contacte

VENDA DIRECTA

TALLERS FAMILIARS

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGERS:

Marcel Salsench i Dolors Salsench

Carretera T 322 km 13’700
43310 – Colldejou (Baix Camp)
Tarragona

+ 34 606 918 648

formatgescolldejou@gmail.com

« Formatgeria de Tòrrec
Formatgeria de Clua »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA