• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Acrefa

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Som formatgers
    • Qui som
    • Formatgeries d’ACREFA
  • Mapa interactiu
  • Per saber-ne més
    • Tipus de productes làctics
    • Glossari
    • El formatge a la taula
  • El formatge al carrer
    • Llibres
    • Botigues
    • Fires i Mostres
  • Contacta’ns

Formatges de Colldejou

Formatge artesà amb llet de cabra de ramat propi pasteuritzada

formatgesdecolldejou

Marcel Salsench és la tercera generació d’una família de pastors del poble de Colldejou (Baix Camp) que com la majoria de famílies de pastors aprofitaven la llet dels seus ramats de cabres per a elaborar formatges per a consum propi.

Des de 1998 transforma la llet de les seves 200 cabres per comercialitzar formatges d’una qualitat extraordinària, adaptant els mètodes tradicionals a les noves formes i tècniques d’elaboració artesana.

Formatges de Colldejou elaboren formatges de cabra curats, formatges crus, formatges frescos i mató.

Llet de cabra

Llet de ramat propi

Venda directa

Formatges Colldejou

  • Formatge Fresc
  • Formatge Madurat Cru
  • Formatge Madurat
  • Mató

Contacte

VENDA DIRECTA

TALLERS FAMILIARS

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGERS:

Marcel Salsench i Dolors Salsench

Pol. Ind. 5, Parcel·la 99
43310 – Colldejou (Baix Camp)
Tarragona

+ 34 606 918 648

formatgesdecolldejou@gmail.com

« Formatgeria de Tòrrec
Formatgeria de Clua »
Acrefa_Fes-te soci

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

E: acrefa@acrefa.cat

T: +34 661 750 558

 

Navegació

  • Política de Cookies
  • Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2021 · ACREFA