Els nostres productes neixen de la terra
Tot va començar el 1999, amb les primeres 100 cabres, quan a Catalunya ningú apostava per la llet de cabra. Amb el canvi de mil·lenni va néixer el primer cabrit i la idea de poder crear formatges amb la llet de les nostres cabres.
El març de 2006, després de cursos i tastets va començar a quallar tot.
Les ganes de fer un formatge únic, artesà i de la nostra terra ens va fer tirar endavant un projecte que es va fer realitat el 29 d’abril de 2007, quan varem inaugurar la formatgeria.
La necessitat porta a l’enginy i quan al mercat s’especulava amb el preu del gra, vam veure que podíem ser autosuficients i tancar el cercle de producció. Així ho vàrem fer i des de llavors, cultivem la terra per fer-hi créixer els farratges, cereals i lleguminoses amb les que alimentem les nostres cabres.
Aquesta transformació ens va fer veure que érem molt a prop de la certificació ecològica, així que vàrem acabar de fer el salt i el 2012 aconseguíem el certificat per als nostres productes.
Mas el Garet és una formatgeria amb vocació de futur, ja que el nostre procés de producció és autosuficient des del principi fins al final. Produïm de manera ecològica mitjançant cicle tancat. A més a més, des del setembre del 2012, també comptem amb el segell ecològic del Consell Regulador de la Producció Agrícola Ecològica (CCPAE).
Formatges Mas el Garet
Contacte
FORMATGER:
Lluís Mauri
Mas El Garet, s/n
08551 – Tona (Osona)
Barcelona
+34 93 8125 881
+34 659695762
Facebook: @MasElGaret
Twitter: @maselgaret
Instagram: @maselgaret