Elaboració de formatges artesans
Després d’alguns anys fent moltes proves formatgeres amb llet de cabra, l’any 1989 en Pere i l’Imma decideixen constituir-se legalment com a formatgeria. Prenen el nom de Montbrú, fent referència a la masia que ha donat origen a la formatgeria (un topònim que segons els lingüistes prové del llatí monte bruno que vol dir ‘muntanya fosca’). Sota aquesta nova marca elaboren i produeixen formatges frescos, matons, i semi-curats de cabra que venen Moià, a poblacions de les comarques veïnes i també a la ciutat de Barcelona.
La formatgeria va creixent i arribem als 40 treballadors a l’obrador i als 40 ramaders, entre cabra, vaca, búfala i ovella, d’arreu del territori.
Actualment, a Montbrú exportem els nostres productes a més de 20 països i comptem amb més de 25 tipologies de formatges, elaborats principalment amb llet de cabra i de búfala.
Formatges Montbrú
Contacte
FORMATGER:
Oriol Atúnez Llonch
Av. El Prat, 16
08180 – Moià (Bages)
Barcelona
+34 93 8209 010
Facebook: @formatgesmontbru
Twitter: @formatgemontbru
Instagram: @formatgesmontbru