Elaboració de formatges artesans
Després d’alguns anys fent moltes proves formatgeres amb llet de cabra, l’any 1989 en Pere i l’Imma decideixen constituir-se legalment com a formatgeria. Prenen el nom de Montbrú, fent referència a la masia que ha donat origen a la formatgeria (un topònim que segons els lingüistes prové del llatí monte bruno que vol dir ‘muntanya fosca’). Sota aquesta nova marca elaboren i produeixen formatges frescos, matons, i semi-curats de cabra que venen Moià, a poblacions de les comarques veïnes i també a la ciutat de Barcelona.
La formatgeria va creixent i arribem als 40 treballadors a l’obrador i als 40 ramaders, entre cabra, vaca, búfala i ovella, d’arreu del territori.
Actualment, a Montbrú exportem els nostres productes a més de 20 països i comptem amb més de 25 tipologies de formatges, elaborats principalment amb llet de cabra i de búfala.


Llet de cabra


Llet de búfala


Llet d'ovella


Llet crua


Ecològic


Venda online
Formatges Montbrú


Sarró Novell Lleugeret Garrotxa Blau de cabra Crema de formatge Rulo de cabra Formatge fresc Mató Curat 30 anys Curat Pell Rentada


Sarró de Búfala Suau de Búfala Tou de Búfala Mozzarela de Búfala Curat de Búfala
Contacte


FORMATGER:
Oriol Atúnez Llonch
Av. El Prat, 16
08180 – Moià (Bages)
Barcelona
+34 93 8209 010
Facebook: @formatgesmontbru
Twitter: @formatgemontbru
Instagram: @formatgesmontbru