
Artesania amb Valor Social
Formatges Muntanyola elabora varietats exquisides de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella des de Ca l’Urpina, una finca situada a raser del Massís de Montserrat i que forma part del projecte social de la Fundació Ampans.
Tenim ramat propi de 200 cabres murciano-granadines que produeixen una llet de gran qualitat amb un alt contingut de matèria grassa i proteïna amb la que elaborem part dels nostres formatges. Les nostres cabres són alimentades amb farratges procedents de la pròpia finca. El Carles, el nostre pastor vetlla pel seu benestar i qualitat de vida.
Des de la cura que es dedica al ramat, passant pels diversos processos d’obtenció tan essencials com la munyida, l’elaboració i la curació, fins que arriben a la vostra taula, intervenen persones que transmeten la seva passió en cada formatge. Una combinació ben senzilla: un tros del Pla de Bages, unes gotes de saviesa i un pessic d’il·lusions.
La formatgeria impulsada per AMPANS dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida.

Llet d'ovella

Llet de búfala

Llet de cabra

Llet de vaca

Llet de ramat propi

Llet crua

Ecològic

Venda online

Venda directa
Formatges Muntanyola










Contacte

FORMATGER:
Toni Martinez
Mas Urpina
08253 – Sant Salvador de Guardiola (Bages)
Barcelona
+34 93 8358 746
formatgesmuntanyola@ampans.cat
Facebook: @formatgesmuntanyola
Twitter: @Muntanyolampans
Instagram: @muntanyolampans