Artesania amb Valor Social
Formatges Muntanyola elabora varietats exquisides de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella des de Ca l’Urpina, una finca situada a raser del Massís de Montserrat i que forma part del projecte social de la Fundació Ampans.
Tenim ramat propi de 200 cabres murciano-granadines que produeixen una llet de gran qualitat amb un alt contingut de matèria grassa i proteïna amb la que elaborem part dels nostres formatges. Les nostres cabres són alimentades amb farratges procedents de la pròpia finca. El Carles, el nostre pastor vetlla pel seu benestar i qualitat de vida.
Des de la cura que es dedica al ramat, passant pels diversos processos d’obtenció tan essencials com la munyida, l’elaboració i la curació, fins que arriben a la vostra taula, intervenen persones que transmeten la seva passió en cada formatge. Una combinació ben senzilla: un tros del Pla de Bages, unes gotes de saviesa i un pessic d’il·lusions.
La formatgeria impulsada per AMPANS dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida.
Formatges Muntanyola
Contacte
FORMATGER:
Toni Martinez
Mas Urpina
08253 – Sant Salvador de Guardiola (Bages)
Barcelona
+34 93 8358 746
formatgesmuntanyola@ampans.cat
Facebook: @formatgesmuntanyola
Twitter: @Muntanyolampans
Instagram: @muntanyolampans