• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

La Balda

Formatges artesans de la Vall de la Llémena

La formatgeria La Balda, situada a la Vall de la Llémena, neix l’any 2012  per formar part de la constel·lació d’obradors artesans de formatges que conformen la ‘via làctia’ catalana, actualment en expansió.

Al nostre obrador, al poble de Granollers de Rocacorba situat al municipi de Sant Martí de Llémena, seguim tradicions formatgeres d’aquí i d’allà, contribuint a engrossir la constel·lació i diversitat de formatges artesans catalans fets amb llet crua.

Llet ecològica provinent de Can Frigola (Pla de l’Estany) per a l’elaboració del Fermió i el Golany i llet ecològica de pastura de Can Garriga (Maia de Montcal) per a la fabricació del Baldat. Totes les elaboracions són amb llet crua.

labalda.com

Llet de vaca

Llet comprada a Catalunya

Llet crua

Certificació ecològica

Formatges La Balda

fermió - la balda - Acrefa
Fermió
La Pasta Cuita
Golany

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Pablo García

La Vilotxa Granollers de Rocacorba
17153 – Sant Martí de Llémena (Gironès)
Girona

+34 651 813 289

formatges@labalda.com

www.labalda.com

Instagram: @formatgerlabalda

« La Cleda
Granja Torre d’en Roca »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2025 · ACREFA