Elaboració de postres làctics al bany maria
La masia Torre d’en Roca, situada a Sallent de Llobregat, és una de les masies més antigues de la Catalunya Central. Data de l’any 1055 i en els seus inicis, els propietaris es dedicaven al conreu de vinya. La Torre d’en Roca, dirigida ja per la família Bosch, es va dedicar en les darreres dècades a vendre llet fresca que obtenia de les seves pròpies vaques pels pobles veïns de la comarca del Bages. Actualment, la masia compta amb una explotació ramadera de vaques lleteres frisones i amb la llet fresca que obtenen cada dia elaboren postres làctics al bany maria.
L’obrador està situat a les mateixes instal·lacions i estan especialitzats en un ampli assortit de iogurts naturals, desnatats, semidesnatats i també en una gamma especial de postres làctics seguint sempre la recepta tramesa de generació en generació amb molta dedicació i esforç.
Els productes estan homologats pel Segell de Proximitat de la Generalitat de Catalunya i també pel Segell de KM-0 “fet a casa” per a promocionar la compra i consum de productes agrícoles i ramaders de proximitat.
Formatges La Torre
Contacte
FORMATGER:
Miquel Bosch Lladó
Masia Torre d’en Roca, Ctra C16 de Sallent a Balsareny, km 1,5
08650 – Sallent (Bages)
Barcelona
+34 600 000 888
Facebook: @postreslatorre
Instagram: @agrofresc