• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Le Bolut

Elaboració de formatge artesà

Després de treballar un parell d’anys amb en Martí Huguet, de Mas Alba, en Santi va sentir com li picava el ‘cuquet’ i uns quants cursos més tard, va decidir crear la seva pròpia formatgeria: Le Bolut, a Galliners, l’any 2014.

lebolut

Llet de vaca

Llet de cabra

Formatges Le Bolut

Llet de cabra - Acrefa
El Bunch
Llet de vaca - Acrefa
El Put

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Santi

Galliners Vilademuls, Catalunya

lebolut@gmail.com

« Mas Claperol
Productes Làctics Clotet »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA