• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
Acrefa

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Som formatgers
    • Qui som
    • Formatgeries d’ACREFA
  • Mapa interactiu
  • Per saber-ne més
    • Tipus de productes làctics
    • Glossari
    • El formatge a la taula
  • El formatge al carrer
    • Llibres
    • Botigues
    • Fires i Mostres
  • Contacta’ns

Le Bolut

Elaboració de formatge artesà

lebolut

Després de treballar un parell d’anys amb en Martí Huguet, de Mas Alba, en Santi va sentir com li picava el ‘cuquet’ i uns quants cursos més tard, va decidir crear la seva pròpia formatgeria: Le Bolut, a Galliners, l’any 2014.

Llet de vaca - Acrefa

Llet de vaca

Llet de cabra - Acrefa

Llet de cabra

Formatges Le Bolut

Llet de cabra - Acrefa
  • El Bunch
Llet de vaca - Acrefa
  • El Put

Contacte

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGER:

Santi

Galliners Vilademuls, Catalunya

lebolut@gmail.com

« Mas Claperol
Productes Làctics Clotet »
Acrefa_Fes-te soci

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

E: acrefa@acrefa.cat

T: +34 661 750 558

 

Navegació

  • Política de Cookies
  • Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2021 · ACREFA