• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Mas Claperol

Productes elaborats artesanalment

Emili Domènech Tort, fill de Gràcia (Barcelona) Estudis fins a COU i primer curs de Perit Agrícola. Als 16 anys vaig començar a fer pràctiques en una granja de l’Empordà, va ser el meu primer contacte amb la ramaderia i l’agricultura. A partir d’aleshores, cada estiu vaig estar treballant en diferents granges com a aprenentatge. Els meus pares són industrials de sobres de cartes. Som cinc germans.

Mas Claperol ve de família. Jo hi vaig arribar l’any 1982. Primer hi vaig posar 60 cabres amb un soci, i quan el soci se’n va anar, vaig continuar fins a tenir 125 cabres. Estava sol i feia formatges frescos i els anava a vendre a Olot i a altres pobles.

Més endavant, al 1985, la Mercè va venir a viure i a treballar amb mi. El 1988 vam tenir dos fills, el Jordi i l’Oriol, i ens vam vendre les cabres. El 1992 vam començar a comprar llet ecològica d’un agricultor de Girona. Més tard, el 1995, va ser quan vam començar a sortir per la televisió i els diaris com els primers productors de formatge amb aval ecològic. Després de diversos problemes vam decidir comprar vaques. Aquest va ser el començament de l’apadrinament. Primer van ser vuit vaques, després set vaques i finalment quatre vaques més. En total 19 vaques i totes amb nom.

Actualment els meus dos fills han volgut continuar el meu projecte d’elaboració de productes làctics ecològics.

masclaperol.com

Llet d'ovella

Llet de vaca

Ecològic

Llet comprada a Catalunya

Llet de cabra

Llet crua

Venda directa

Venda online

Visites

Formatges Mas Claperol

Llet de cabra - Acrefa
Formatge curat de cabra
Formatge madurat de cabra
Formatge madurat de cabra amb pebre negre
Formatge madurat de cabra amb romaní
Formatge Tendre de cabra
Arió
Llet de vaca - Acrefa
Formatge eco curat de vaca amb oli
Formatge eco madurat de vaca
Formatge eco semicurat de vaca
Llet d'ovella - Acrefa

Contacte

VENDA DIRECTA:

De 9:00-14:00 hores.

VISITES

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGERS:

Oriol Domènech Navarra i Jordi Domènech Navarra

La Garrotxa – Mas Subiràs (Pla de dalt)
17800 Olot

+34 699 539 927

comandes@masclaperol.com

www.masclaperol.com

Facebook: @masclaperol1982

Twitter: @masclaperol1982

Instagram: @masclaperol1982

« Mas El Lladré
Le Bolut »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2025 · ACREFA