Formatgeria artesana amb ramat propi de la raça frisona
El Molí de Ger és una casa de pagès que com el topònim indica s’hi desenvolupà històricament l’activitat de moldre farina amb moles de pedra aprofitant la força hidràulica d’una derivació del riu Segre. Aquesta activitat sempre es combinà amb l’agricultura i la ramaderia i és aquesta última la que ha perviscut fins els nostres dies generació rera generació.
Actualment l’empresa familiar es centra en el sector de producció de llet bovina de la raça frisona. El fet de ser productors lleters propicia que s’elaborin productes a partir de llet directament de la pròpia explotació podent controlar així de primera mà la qualitat de la llet crua, en un entorn i un clima òptims per al desenvolupament de l’activitat formatgera.
La fase de transformació de la llet es fa de manera absolutament artesana i els únics ingredients que empren són llet crua, sal i ferments, de manera que el formatge final no inclou cap mena d’additiu, ni conservat, ni colorant.
Formatges Molí de Ger
Contacte
VENDA DIRECTA:
De dilluns a dissabte d’11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 hores. Diumenge d’11:00 a 14:00 hores.
TASTOS
FORMATGER:
Pere Pujol
C/ Molí de Ger, s/n
17539 – Ger (Cerdanya)
Lleida
+34 636683936
Facebook: @molideger
Twitter: @peremolideger
Instagram @molideger