• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Molí de la Llavina

Formatges Artesans d’Autor

Després de cursar estudis Agropecuaris a la Torre Marimon, perfilant cada vegada més l’especialitat transformadora en vi i formatge, l’any 1987 ens casem en Josep i la Glòria i tirem endavant un petit obrador de formatges per tal de transformar en mató i formatge fresc una part de la llet de vaca que produïem a la finca.

Amb els anys vàrem començar amb els formatges madurats de vaca i posteriorment de cabra que veníem en fires de tot Catalunya. Després vàrem incorporar especialitats entre les quals destaca el “BLAU D’OSONA”, que el 1997 va esdevenir el primer formatge Blau Català. Aquest any també s’incorporen al nostre projecte la Dolors i l’Enric que a partir d’aquest moment s’encarregaran de vendre els nostres formatges a les fires de Catalunya.

També és en aquests anys que deixem de tenir ramat per dedicar­-nos exclusivament a l’elaboració, buscant sempre que la llet sigui com més bona i propera possible. La nostra filosofia és la de fer formatges d’autor de producció molt limitada, originals i de la màxima qualitat. Resultat d’això venen diversos premis als formatges i reconeixements com el de “Mestre Artesà” l’any 1998.

Els últims anys hem recuperat la cava de pedra tosca primigènia de la casa que a causa de les excepcionals condicions d’humitat i oxigenació ens ha permès millorar la maduració dels nostres formatges així com la creació de nous entre els quals destaca “L’ESGRATINYAT” de vaca pasta cuita amb ratafia i el “ROI de cabra” amb escorça vermella per la maduració amb llevats.

molidelallavina.com

Llet de vaca

Llet de cabra

Llet compra-da a CAT 

Llet crua

Venda directa

Visites

Formatges Molí de la Llavina

Llet de cabra - Acrefa
Cabra Roi
Formatge de cabra semi
Tendre
Llet de vaca - Acrefa
Esgratinyat
Blau d’Osona
Pastís de formatge
Mató

Contacte

LOGO-Moli-de-la-Llavina-Acrefa

VENDA DIRECTA:

Dijous 10:00–20:00 Divendres 10:00–20:00 Dissabte 10:00–20:00 Diumenge 10:00–15:00

VISITES I VISITES AL MOLÍ

Visites al molí fariner i degustació dels nostres formatges

Acrefa_Som-aquí_

FORMATGERS:

Josep Llavina Marsal i Glòria Costa Miguez

Masia Molí de la Llavina, s/n
08540 – Centelles (Osona)
Barcelona

+34 626 16 88 26

info@molidelallavina.com

www.molidelallavina.com

Facebook: @molidelallavina

Youtube: @molidelallavina

Instagram: @molidelallavina

« Murgó Formatges
Molí de Ger »
Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA