Formatges elaborats artesanalment
Formatgeria artesanal on la Mercè Puigvert i el Manel Pla són els propietaris i estan especialitzats en l’elaboració de tot tipus de formatges, incloent un formatge de pasta tova molt apreciat arreu de Catalunya. Els més coneguts són el Tabollet i el Montllobé, formatges de granja, elaborats a Aitona amb llet crua de cabra.
Tenen el seu propi ramat de cabres i una part de la producció està elaborada amb llet crua, de manera que el formatge manté tota la seva originalitat. Com que la granja és qui els proveeix de llet tot l’any constitueix la part primordial i més mimada del seu negoci i consta de 90 cabres. Gràcies a la mida de l’explotació aconsegueixen un producte casolà i artesà.
El sanejament immillorable i l’assistència veterinària diària, juntament amb una alimentació composta per una barreja de cereals equilibrada i rica en fibra, asseguren la llet amb la qualitat i la quantitat necessàries per obtenir una producció regular que faci viable una bona comercialització.
Formatges Montllobé
Contacte
FORMATGERS:
Manel Pla Gean i Mercè Puigvert Teixido
Av. 27 de Gener, 76
25182 – Aitona (Segrià)
Lleida
+34 629 384 857
montllobetabollet.aitona@gmail.com
Facebook: @tabollet.aitona
Instagram: @montllobe_tabollet.aitona