Resum de l’Art del formatge
En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines. Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!
Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els
productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones oncrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells.
Més informació
Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, publica el seu llibre “L’Art del formatge”, un llibre on comparteix una infinitat de coneixements entorn del formatge.
“L’Art del formatge”, amb imatges de Francesc Guillamet, és una experiència única per fer una immersió en el món formatger d’una forma amena, didàctica i molt apetible.
Col·lecció: cuina
ISBN: 978-84-18243-55-4
Nombre de Pàgines: 360
Mides: 22 x 26 cm
Enquadernació: Tapa dura
Data primera edició: novembre del 2021