PREPARACIÓ
- Unteu un motlle rodó amb mantega.
- Desfeu la mantega al foc i, sense que es cremi, aboqueu-hi la mel.
- Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega amb mel.
- Cobriu el fons del motlle amb galetes i amb una cullera feu-ne una capa llisa.
- Poseu l’aigua al foc; quan bulli, apagueu el foc i aboqueu-hi la gelatina. Remeneu-ho fins que es desfaci i reserveu-ho.
- Desfeu el formatge al microones, remeneu-lo i, quan perdi una mica de fred, barregeu-lo amb la nata i el sucre. Munteu la barreja amb les varetes i afegiu-hi l’aigua de gelatina lentament, tot remenant.
- Aboqueu-ho dins del motlle i refrigereu-ho 3 h perquè qualli. En fred, repartiu-hi la confitura de cirera per sobre.
- Per a la confitura: si la voleu fer a casa, feu un almívar amb 150 ml d’aigua i 400 g de sucre; afegiu-hi la pell d’una llimona i d’una poma, el suc de la llimona i vainilla. Aboqueu a l’almívar 800 g de cireres, sense pinyol, i feu-ho coure 30 min a poc a poc, traient-ne l’escuma. Quan s’espesseixi, retireu-la i deixeu que es refredi.
TIPUS DE PLAT: Postres
DIFICULTAT: Baixa
INGREDIENTS
- 125 gr. de mantega
- 1 cullerada de mel
- 24 galetes maria
- 250 ml. d’aigua
- 1 sobre de gelatina de llimona
- 300 gr. de formatge cremós
- 300 gr. de nata per muntar
- 2 cullerades de sucre de llustre
- confitura de cireres