• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Pastís fred de formatge

Cuina.cat

PREPARACIÓ


  1. Unteu un motlle rodó amb mantega.
  2. Desfeu la mantega al foc i, sense que es cremi, aboqueu-hi la mel.
  3. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega amb mel.
  4. Cobriu el fons del motlle amb galetes i amb una cullera feu-ne una capa llisa.
  5. Poseu l’aigua al foc; quan bulli, apagueu el foc i aboqueu-hi la gelatina. Remeneu-ho fins que es desfaci i reserveu-ho.
  6. Desfeu el formatge al microones, remeneu-lo i, quan perdi una mica de fred, barregeu-lo amb la nata i el sucre. Munteu la barreja amb les varetes i afegiu-hi l’aigua de gelatina lentament, tot remenant.
  7. Aboqueu-ho dins del motlle i refrigereu-ho 3 h perquè qualli. En fred, repartiu-hi la confitura de cirera per sobre.
  8. Per a la confitura: si la voleu fer a casa, feu un almívar amb 150 ml d’aigua i 400 g de sucre; afegiu-hi la pell d’una llimona i d’una poma, el suc de la llimona i vainilla. Aboqueu a l’almívar 800 g de cireres, sense pinyol, i feu-ho coure 30 min a poc a poc, traient-ne l’escuma. Quan s’espesseixi, retireu-la i deixeu que es refredi.

TIPUS DE PLAT: Postres

DIFICULTAT: Baixa

INGREDIENTS


  • 125 gr. de mantega
  • 1 cullerada de mel
  • 24 galetes maria
  • 250 ml. d’aigua
  • 1 sobre de gelatina de llimona
  • 300 gr. de formatge cremós
  • 300 gr. de nata per muntar
  • 2 cullerades de sucre de llustre
  • confitura de cireres

Arxivat com a: Receptes Etiquetat com a: Formatges artesans, Receptes

Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA