PREPARACIÓ
- Talleu les albergínies a rodanxes i coeu-les al forn 20 min a 180ºC, amb suc de llimona, sal i oli d’oliva.
- Trossegeu els tomàquets pelats i coeu-los a foc lent amb oli, sal i sucre fins que siguin lluents.
- Poseu les albergínies en una llauna i munteu-les amb formatge de cabra i tomàquet, fent capes.
- Escalfeu-les al forn i serviu-les amb els pinyons torrats i oli d’alfàbrega (tritureu la branca d’alfàbrega fresca amb oli d’oliva).
TIPUS DE PLAT: Amanides
DIFICULTAT: Baixa
RACIONS: 4
INGREDIENTS
- 3 albergínies bombades
- el suc d’una llimona
- 300 gr. de formatge de cabra
- 6 tomàquets madurs
- 2 cullerades de sucre
- 1 branca d’alfàbrega fresca
- 2 cullerades de pinyons torrats
- oli d’oliva verge extra
- sal