• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Tallarines a la llimona amb verdures d’hivern i mató

Cuina.cat

PREPARACIÓ


  1. Talleu la coliflor en ramells i el bròquil a làmines fines.
  2. Bulliu la pasta en aigua abundant amb sal, 3 min, escorreu-la i reserveu-la.
  3. En una paella amb oli, daureu els alls laminats, incorporeu-hi la coliflor i salteu-ho. Salpebreu-ho.
  4. A la mateixa paella, incorporeu-hi la pasta, la ratlladura de llimona, les làmines de bròquil crues i els alls, salteu-ho 2 min i salpebreu-ho; afegiu-hi un fil d’oli i remeneu-ho.
  5. Serviu-ho amb una cullerada de mató per persona. Salar al gust.

TIPUS DE PLAT: Primer

DIFICULTAT: Baixa

RACIONS: 4

INGREDIENTS


  • 400 g de tallarines fresques
  • la pela d’1 llimona ratllada
  • 200 g de coliflor
  • 200 g de bròquil
  • 2 grans d’all laminats
  • 200 g de mató
  • sal
  • pebre negre
  • oli d’oliva verge extra

Arxivat com a: Receptes Etiquetat com a: Formatges artesans, Receptes

Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA