PREPARACIÓ
- Talleu la coliflor en ramells i el bròquil a làmines fines.
- Bulliu la pasta en aigua abundant amb sal, 3 min, escorreu-la i reserveu-la.
- En una paella amb oli, daureu els alls laminats, incorporeu-hi la coliflor i salteu-ho. Salpebreu-ho.
- A la mateixa paella, incorporeu-hi la pasta, la ratlladura de llimona, les làmines de bròquil crues i els alls, salteu-ho 2 min i salpebreu-ho; afegiu-hi un fil d’oli i remeneu-ho.
- Serviu-ho amb una cullerada de mató per persona. Salar al gust.
TIPUS DE PLAT: Primer
DIFICULTAT: Baixa
RACIONS: 4
INGREDIENTS
- 400 g de tallarines fresques
- la pela d’1 llimona ratllada
- 200 g de coliflor
- 200 g de bròquil
- 2 grans d’all laminats
- 200 g de mató
- sal
- pebre negre
- oli d’oliva verge extra