
PREPARACIÓ
- Reserveu una albergínia i un carbassó per preparar la salsa.
- Talleu a rodanxes els carbassons, les albergínies i els tomàquets, a un gruix d’un 1 cm, procurant que siguin del mateix diàmetre que el formatge de cabra.
- Passeu lleugerament les verdures per la planxa, i col·loqueu-les fent capes. Al damunt de tot, poseu-hi el formatge de cabra.
- Salteu les verdures que heu reservat a la paella, juntament amb la mantega, la sal i el pebre, i afegiu-hi la crema de llet. Deixeu-ho reduir uns 10 min i tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
- Col·loqueu la salsa al fons de la safata i els timbals al damunt i gratineu-ho uns 10 min fins que el formatge quedi daurat. Podeu acompanyar-ho amb una mica d’amanida.
TIPUS DE PLAT: Primer
DIFICULTAT: Mitjana
RACIONS: 6


INGREDIENTS
- 1 Kg de carbassons
- 1 Kg d’albergínies
- 3 Tomàquets d’amanir grossos
- 400 gr. de formatge de cabra
- 1 l. de llet
- 50 gr. de mantega
- Sal, pebre i oli d’oliva