• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
acrefa-logotip-negatiu

Acrefa

Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà

  • Inici
  • Acrefa
    • Qui som?
    • Formatgeries
    • Mapa de formatgeries
  • Saber més
    • Tast de formatges
    • Procés d’elaboració
    • Receptes
    • Tipus formatges
  • Descobreix formatge
    • Botigues
    • Fires i Mostres
    • Llibres
  • Contacta’ns

Timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat

Per Dolors Abad – Cuina.cat

PREPARACIÓ


  1. Reserveu una albergínia i un carbassó per preparar la salsa.
  2. Talleu a rodanxes els carbassons, les albergínies i els tomàquets, a un gruix d’un 1 cm, procurant que siguin del mateix diàmetre que el formatge de cabra.
  3. Passeu lleugerament les verdures per la planxa, i col·loqueu-les fent capes. Al damunt de tot, poseu-hi el formatge de cabra.
  4. Salteu les verdures que heu reservat a la paella, juntament amb la mantega, la sal i el pebre, i afegiu-hi la crema de llet. Deixeu-ho reduir uns 10 min i tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
  5. Col·loqueu la salsa al fons de la safata i els timbals al damunt i gratineu-ho uns 10 min fins que el formatge quedi daurat. Podeu acompanyar-ho amb una mica d’amanida.

TIPUS DE PLAT: Primer

DIFICULTAT: Mitjana

RACIONS: 6

INGREDIENTS


  • 1 Kg de carbassons
  • 1 Kg d’albergínies
  • 3 Tomàquets d’amanir grossos
  • 400 gr. de formatge de cabra
  • 1 l. de llet
  • 50 gr. de mantega
  • Sal, pebre i oli d’oliva

Arxivat com a: Receptes Etiquetat com a: Formatges artesans, Receptes

Ovella_productora_de_llet_per_a_formatge

Fes-te Soci!

Acrefa representa el sector làctic artesà català. Treballem per als socis!

VULL SER SOCI

Footer

Xarxes Socials:

  • Facebook
  • Instagram

Contacta’ns

acrefa@acrefa.cat

+34 661 750 558

 

Navegació

Política de cookies

Política de privadesa

Butlletí

Estigueu al dia subscrivint-vos al nostre butlletí.

Copyright © 2023 · ACREFA